Manželé Špinarovi jsou spolu už přes 20 let. Seznámili se v práci a pak všechno nabralo rychlý spád. Svatba, dítě, druhé dítě… Až jich je nakonec dohromady osm!

Všichni společně žijí v domě, který si jako ruinu koupili před patnácti lety. Společnými silami dům čtyři roky rekonstruovali a výsledkem je současný stav. Navíc neměli sílu, čas ani peníze. Pan Jiří pracuje v marketingu, paní Veronika se stará o děti a pracuje v obchodním oddělení.

Dům koupili vlastně náhodou před patnácti lety. Je to staré stavení, které čtyři roky dávali dohromady. S vnitřním vybavením jim hodně pomáhal bratr paní Veroniky, který je truhlář. Vyrobil jim třeba kuchyň a postel na míru. Děti mají dva pokojíčky. V jednom je Sára a Anna Marie a ve druhém Kryštof, Karolína, Honza a Matyáš.

Video
Video se připravuje ...

Jak se staví sen: Velká proměna pro rodinu s šesti dětmi TV Prima

Rodiče spí na posteli zavěšené v místnosti, která slouží jako obývák, kuchyň, jídelna a zároveň pracovna. Sami nemají nějaký vyhraněný styl. Preferují přírodní materiály. Zachovat ale chtějí zavěšenou postel, kterou pro ně vyrobil bratr Veroniky. Pan Špinar by rád pracovní koutek.

Video
Video se připravuje ...

Jak se staví sen: Velká proměna pro rodinu s šesti dětmi TV Prima

Kromě stylově předělané místnosti čekalo na Špinarovi chytré vybavení domácnosti od společnosti O2. Díky nové televizi a set-top-boxu s přístupy k digitální O2 TV mohou sledovat oblíbené pořady až na čtyřech zařízeních. Dalším překvapením byl pro Špinarovi Internet HD a designový O2 Smart Box, který šíří Wi-Fi i na zahradu, kde rodina obvykle tráví celé léto. Kromě toho si mohou vyzkoušet i chytré kouřové čidlo, které oznámí jakýkoliv náznak požáru. Chytré telefony a tablety, které rodina dostala, byly pomyslnou třešničkou na dortu a potěšily hlavně děti.

Premiéru dalšího dílu „Jak se staví sen – extra“ uvidíte v pondělí 19. března ve 21.30 na Primě.

Fotogalerie
20 fotografií