Část štábu se sešla na křtu DVD k filmu. Chybět nemohla zpěvačka Celeste Buckingham (22), která v Bajkeřích ztvárnila sportovkyni a také lásku Jáchyma alias Jana Komínka (23).

Ve filmu si zahrál samotáře a závisláka na sociálních sítích, ovšem na akci sám nedorazil. Naopak si s sebou vzal svou přítelkyni. Od půvabné brunetky se nehnul ani na krok, držel ji kolem ramen, laškoval s ní a pusinkoval ji na čelo.

„Známe se, nebo vlastně chodíme spolu dva měsíce a je to nádhera. Hodně v tom lítám a náš vztah si užívám. Je to prostě láska jako trám. Než jsme spolu začali partnerský vztah, věděli jsme o sobě asi tři roky, ale klaplo to až nedávno. Přeskočila ona jiskra a plamen je tu,“ chlubil se mladý herec známý i z pohádky Pravý rytíř. Jeho slova pár posléze dokázal i nefalšovanou vášnivou líbačkou.

Tyhle hrdličky jsou ještě na samém začátku, ovšem o poznání dál je další hvězda Bajkerů Julie Šurková. Ta už totiž čeká rodinu. „Několik týdnů po skončení natáčení Bajkerů jsem získala novou roli a asi tu nejkrásnější, roli nastávající maminky. Příští měsíc by se nám měla narodit holčička a moc se na přírůstek těšíme," prozradila herečka známá i z filmu Probudím se včera či seriálu Specialisté a spokojeně si hladila své obří těhotenské bříško. Dcerku prý pojmenuje Rozárka.

VIDEO: Natáčení filmu Bajkeři se neobešlo bez karambolů: Podívejte se na ty nejlepší!

Video
Video se připravuje ...

Cyhstáte se do kina na Bajkery? Podívejte se na karamboly při natáčení! Falcon

 

Fotogalerie
40 fotografií