Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka dala na internet fotku syna (†12) v otevřené rakvi: Chce tak bojovat proti šikaně

14. března 2018
19:39

Zdrcená žalem se odhodlala k neobvyklému činu. Zarmoucená maminka na internet umístila snímek svého syna (†12) v otevřené rakvi poté, co si vzal život kvůli šikaně na škole. Chce tak bojovat proti tyranům, kteří jejího syna k činu dohnali.

Oběšeného Andrewa (†12) našel minulý týden jeho starší bratr (15) v tátově garáži. Chlapec v dopisu na rozloučenou napsal, že si bere život kvůli stupňující se šikaně na základní škole v americkém Southavenu. Podle rodiny se na Andrewa tyrani zaměřili poté, co se přiznal k bisexualitě.

„Hodně se svojí sexuální orientací vnitřně bojoval. Pak konečně přišel s tím, že si myslí, že je bisexuál. Myslím, že to tu šikanu zesílilo,“ přiznal televizi WREG táta Matt Leach. „Z toho, co jsem slyšela, mu nadávali, že je tlusťoch, odporný a úplně k ničemu,“ přidala matka s tím, že se její syn bál chodit i na záchod, protože tam na něj tyrani čekali.

Rodiče u syna po sebevraždě našli hned několik dopisů na rozloučenou, což ukazuje, že o činu přemýšlel delší dobu. Matka se snažila šikanu vyřešit s učiteli, ale přišlo jí, že škola nemá zájem cokoliv změnit. „Před pár lety se tu kvůli šikaně oběsila mladá dívka na vodárenské věži. Poté se několik dalších dětí také pokusilo zabít,“ vysvětlila Sheryl. 

Právě proto zdrcená matka vystavila na Facebook fotku svého milovaného syna v otevřené rakvi. „Bylo mu teprve 12 let a vzal si život. Jako matka jsem tím naprosto zdrcená,“ uvedla. „Spolu s bývalým manželem a přáteli nikdy nepřestanu bojovat proti šikaně. Postaráme se o to, že Andy bude vyslyšen a jeho smrt nebude zbytečná,“ dodala.

Blanek ( 6. srpna 2018 00:19 )

 Byl to krásnej klučina a je smutné,že už tu není.Přece nezáleží zda je silnější a jakou má orientaci.Bohužel dnešní děti jsou hnusný a kupa z nich pořádní parchanti,kteří by potřebovali pořádně střískat,aby věděli jak se mají chovat.Bohužel se to děje i mezi dospělíma.Dnešní doba je hnus!!!!Rodině úpřimnou soustrast

sonnyceqq ( 17. června 2018 10:51 )

pro Prodia: a Arajana: já ve svých 12 ti letech taky věděl hned že jsem gay, a to je už nějaký ten pátek..a je mi 19 let bohužel někdo to zjistí až ve 15 ti i později někdo v 11 ti nebo ve 12 ti... bohužel to tak je, a nedivím se že spáchal sebevraždu, soucítím s ním.. jelikož děti jsou zlé a nepochopí jak se ten kluk musel sám cítit, objevit pro něj něco nového jaký opravdu je.. někdo je bohužel tak moc citlivý že to nevydrží psychicky a spáchá sebevraždu a někdo je silný postaví se k tomu a vydrží..ale tohle takhle je.. každý kdo zažil šikanu kvůli své orientaci to sám pozná, a nebo taky ne mohou mít i štěstí..je to vše jen v lidech, lidé jsou zlí ne svět...

Arajana ( 10. dubna 2018 08:13 )

je to tragédie, ale je opravdu divné, že už ve 12 letech znal svojí orientaci

Cyhinax ( 15. března 2018 16:32 )

 Prodia: ty *** jedna co si to dovolujes tady mluvit za hovna , já bych ti takovou střelil ze by ses nestačil divit

sachmat ( 14. března 2018 23:40 )

Solidarita s matkou

Zobrazit celou diskusi