Hned poté se ale oba rychle vzdálili. Blesk ji proto druhý den kontaktoval ještě telefonicky. „Tím přítelem nebyl myšlen milenec. Známe se už dlouho a je to můj spolupracovník,“ řadila Eliška najednou zpátečku.

„Zatím tam není nic, co bych vám chtěla potvrdit, anebo být v něčem konkrétnější,“ dodala. Od smrti Jana Kaplického (†71) letos v lednu uplynulo devět let a vdova dosud neměla žádného oficiálního partnera. Po boku neznámého mladíka jí to ale moc slušelo. Vzájemné pohledy a řeč těla navíc prozrazovaly víc, než je zastupitelka hlavního města Prahy ochotná veřejnosti přiznat. Rozhodně by ti dva tvořili krásný pár.

Vdova po světoznámém architektovi se vedle svého doprovodu usmívala od ucha k uchu. Zesnulý Jan Kaplický je autorem spousty slavných staveb, jeho nejznámější projekt je však takzvaný "Blob" - kontroverzní návrh nové Národní knihovny, který nikdy nebyl zrealizován.

Výzva Blesku:

Znáte muže, se kterým se stýká Eliška Kaplicky? Pište nebo volejte do redakce!

SMS, MMS: 724 249 000 nebo e-mail: tip@blesk.cz

VIDEO: Eliška Kaplicky na výstavě Manola Blahnika: Na jeho boty jsem si vystála frontu!

Video
Video se připravuje ...

Eliška Kaplický na výstavě Manola Blahnika: Na jeho boty jsem si vystála frontu! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Oliver Price, Vincent Webb - THE SIZZLER

Fotogalerie
10 fotografií