Návrhář původem z Kuby je již dlouhé roky spokojený po boku partnera Guye Pascala Gheysense, kterého si dokonce v roce 2014 v Belgii vzal. Rodinu spolu sice nikdy nezaložili, ale Osmany si mohl život hned se sedmi dětmi vyzkoušet alespoň ve Výměně manželek, kam se dvojice přihlásila původně spíš z legrace.

Nakonec to ale byla docela zatěžkávací zkouška. „Byla to obrovská změna pro můj dosavadní životní styl," přiznal v rozhovoru pro iDnes.cz Laffita s tím, že se v náhradní rodině naučil dřív vstávat, ale dost chvil tam i proplakal. Své dočasné potomky si ovšem nakonec oblíbil. „Mně děti nevadí. Za těch deset dní, co jsem tam prožil, tak když jsem odcházel, cítil jsem, že děti ovlivňovaly můj charakter. Měl jsem je moc rád a byl jsem smutný, že je musím opustit."

Na vlastní ratolesti prý ale asi nedojde. Nepřeje si to totiž jeho partner. „Já bych chtěl, ale manžel nechce a já to respektuji. Každý z nás má svůj názor. Jeho názor je, že dítě by mělo mít mámu a tátu a ne tátu a tátu nebo mámu a mámu. Děti ve škole jsou kruté, sice v dnešní době jsme více tolerantnější, ale stejně stále najdete lidi, kteří to nepřijímají. Takže to dítě se bude trápit ve škole, bude se trápit ve společnosti a to bych mu nikdy neudělal," vysvětloval.

„Dokážu si to velmi reálně představit. Až by můj malý Osmánek šel do školy a oni by se ho ptali, jak se jmenuje tvá máma? Co by říkal? Osmanka? Nejde to, takhle to nefunguje. Svět byl stvořen tak, jak byl stvořen, a my jsme byli stvořeni tak, jak jsme byli stvořeni," líčil pro iDnes.cz s tím, že je vděčný, že lidé už jsou ke gayům tolerantnější. „Kdybych byl ženou, tak bych měl určitě jedno nebo dvě děti," dodal Osmany.

VIDEO: Osmany Laffita o své Výměně manželek: Nedalo se to vydržet, plakal jsem!

Video
Video se připravuje ...

Osmany Laffita o své Výměně manželek: Nedalo se to vydržet, plakal jsem! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
36 fotografií