K nehodě došlo za deštivého počasí kolem šesté hodiny večer u Mníšku pod Brdy. Podle policejní mluvčí Markéty Johnové řidič nezvládl řízení.

Nehoda vypadala podle svědků opravdu hrozivě. "To auto to vymrštilo na kopec, skončilo na střeše, dvakrát se převrátilo a porazilo dva stromy. Divím se, že to přežil," řekl Blesk.cz řidič, který na místo přivolal záchranku a policii.

"Oznamovatel uvedl, že je řidič zaklíněný a bude potřeba ho vyprostit," uvedl mluvčí hasičů Jaroslav Gabriel. Flaišinger se ale nakonec z vozu dokázal dostat sám, hasiči tak na místě pouze zajistili jeho auto proti vzniku požáru.

Otřesený Flaišinger skončil v nemocnici. "Řidič utrpěl středně těžké zranění a musel být sanitkou převezen do Motola," uvedla mluvčí středočeských hasičů Petra Effenbergerová. Podle hasičů se jednalo o zranění hlavy.

Moderátorka Blesku celou situaci potvrdila. „Bohužel je to tak. Dostal smyk na kluzké vozovce, i když povolenou rychlost nepřekročil. Naštěstí je v pořádku. Byl jediným účastníkem nehody,“ potvrdila Blesku Savarová, která má s movitým manažerem ročního syna.

Kvůli nehodě manžela Savarové později došlo na dálnici ještě k dalšímu karambolu. Do vozu strážníků, kteří v místě odkláněli dopravu, totiž vrazilo další auto. Strážníci ale naštěstí stihli včas uskočit, řidič zraněn nebyl.

Bývalá moderátorka ČT Aneta Savarová se za Flaišingera vdala před dvěma lety, pouhé čtyři měsíce potom, co se brunetka rozvedla s kontroverzním podnikatelem Janem Harangozzou. Králi kasín, jak se Flaišingerovi přezdívá pro jeho podnikatelské aktivity, loni v červnu porodila syna.

VIDEO Zásah hasičů u nehody v Bystřici u Benešova

Video
Video se připravuje ...

Zásah hasičů u nehody v Bystřici u Benešova Aktu.cz

Fotogalerie
20 fotografií