Letošní trhy Praguemarket odstartovaly sezonu. Objevit tady jako každoročně můžete tvorbu zlatých českých ručiček, v rozmanité nabídce tu například narazíte na módu, doplňky nebo jídlo. Ovšem první trhy ukázaly, že si tady na své přijdou zejména milovnice šperků a „cetek“. Těchto stánků tady bylo nejvíce. 

Říkali jsme si, kde bychom si nakoupili něco tradičního českého, abychom měli vzpomínku na Prahu. A když jsme dnes zahlédli tyto trhy s názvem Praha, vydali jsme se sem,“ prozradila turistka Lena, které se myšlenka trhů takto v centru města zamlouvá. 

Video
Video se připravuje ...

První letošní Praguemarket Eva Fornálová

Přestože dominovaly stánky se šperkařskou výrobou nejrůznějších materiálů, nechybělo ani pár prodejců s doplňky a oblečením. Dokonce na konci uličky objevíte provizorní kabinky. Takže se nebojte, že byste se museli stát exhibicionisty, abyste si tady na ulici něco vyzkoušeli.

Praguemarket mívá až padesát stánků. Objevíte jej na náměstí Republiky každý druhý víkend. Na další se můžete vydat 24. a 25. března mezi 10:00 a 19:00 hodin. Podrobné informace o prodejcích, kteří budou na dalším marketu, objevíte tady.

Fotogalerie
30 fotografií