„Nechat si zvětšit prsa není rozhodně momentální nápad. Od mládí mám velmi malá prsa a podstoupit plastickou operaci bylo jediné východisko, jak se zbavit komplexů a zvýšit si sebevědomí,“ svěřila se krásná Nikol s tím, že dlouho hledala pomoc.

Nikol prý hledala informace na internetu a pak navštívila různé kliniky. A pak ji zaujala soutěž jedné z klinik, do které se přihlásila. „A ono to vyšlo!“ popisovala blondýnka, kterou na klinice na pražském Chodově čekala nejprve konzultace s primářkou Věrou Šatánkovou.

Ta jí vzhledem k její drobné postavě doporučila střední velikost implantátů. „Větší prsa by už Nikole neslušela,“ míní doktorka, která nechala Nikol, aby si umělá prsa osahala. Pak jí na tělo naznačila průběh operace.

Fitness trenérka, jejíž boj o přežití na exotickém ostrově nyní můžou diváci sledovat v show Robinsonův ostrov, byla sice před zákrokem trochu nervózní, ale prý spíše z hladu. 

„Už se vidím, jak provětrám šatník. Nakoupím větší podprsenky, plavky…“ radovala se z vysněných trojek, které prý ocení i její partner Josef Kůrka alias Muž roku 2016. „Já si myslím, že přítel bude šťastný. O mém přání mít větší prsa jsme mluvili, probrali jsme to ze všech stran a on mě v tom podporuje,“ dodala Nikol s tím, že si ji přítel dokonce z nemocnice vyzvedne.

VIDEO: Souboj v bahně: Playmate Petra z Robinsonova ostrova ukázala silikonové čtyřky! 

Video
Video se připravuje ...

Souboj v bahně: Playmate Petra z Robinsonova ostrova ukázala silikonové čtyřky! TV Nova

 

Fotogalerie
27 fotografií