Po dlouhé době se na veřejnosti objevil rocker Aleš Brichta v doprovodu své mladé manželky Joanny. Na křest CD Doctora P.P. přikulhal, protože mu otekl palec u nohy.

"Došly mi léky, co beru na dnu, a nějak jsem si je zapomněl nechat předepsat. Takže už několik dní trpím bolestí. Ale jinak je mi celkem dobře. Přestal jsem kouřit klasické cigarety, kouřím už jen ty, které tabák jen zahřívají pomocí přístroje. Vyrábí to tabáková společnost a je to daleko zdravější. Mám totiž strašně špatné žíly z kouření a doktor mi řekl, že kdybych úplně přestal, tak jsem do měsíce na prkně. Vždyť jsem denně vykouřil stovku silných cigaret," svěřil se Blesk.cz muzikant, který se v červnu 2016 oženil s mladou Polkou Joannou.

"Manželství nám funguje, ale dneska mě tak naštvala, že jsem jí málem dal facku. Stříhala mi nehty na rukách a střihla mě do prstu. To byla bolest, moc nechybělo, abych jí jednu nenatáhl," netají se Brichta. Toho stále trápí i zrak. O jedno oko přišel v mládí a na druhé kvůli zákalu vidí vše v mlze. Takže ho stále doprovází manželka. Ale ani podlomené zdraví Aleše neodradilo od vystupování. Se svou kapelou bude na festivalech a různých akcích.

VIDEO: Rocker Aleš Brichta promluvil o svém podlomeném zdraví! Trápí ho dna

Video
Video se připravuje ...

Rocker Aleš Brichta promluvil o svém podlomeném zdraví! Trápí ho dna Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
34 fotografií