Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sníh skrýval pytel s hrozivým obsahem: 54 useknutých rukou. Komu patřily?

Autor: ana - 
9. března 2018
10:57

Neskutečná odpornost. Nález pytle plného lidských rukou vyvolal ve městě Khabarovsk v Rusku pozdvižení. Kde jsou lidé, kteří o ruce přišli, a co se jim mohlo stát, je nyní předmětem vyšetřování.

Město Khabarovsk leží v blízkosti hranic s Čínou. Pytel s ostatky našel místní obyvatel při procházce. Z ledu zamrzlé řeky Amur viděl čouhat pytel. Po několika minutách se mu ho podařilo dostat ven. Možná si myslel, že uvnitř najde peníze, oblečení nebo jídlo. To, co uviděl, nečekal ani v nejhorších nočních můrách. Pytel byl plný usekaných rukou.

54 rukou, 27 obětí?

Objev vyvolává mnoho otázek. Nikdo totiž neví, odkud pocházejí. Někteří se domnívají, že končetiny pocházejí z nedaleké nemocnice, ve které se studenti patologie učili amputacím. Podle deníku The Siberian Times se na některých rukou stále nacházely obvazy.

Jiní spekulují, že řeka Amur teče z Číny, kde může docházet k trestům sekání rukou. Většinou se zde tresty provádějí za krádeže. Ruce pak jednoduše vhodí do řeky. Policisté nyní sbírají otisky prstů a snaží se komplikovaný případ vyřešit. 

anka ( 9. března 2018 21:34 )

zeme, kde vcera znamena uz dnes

balcarova3 ( 9. března 2018 12:26 )

ono se toho možná v Rusku od dob Stalina moc nezměnilo.....v 21.století...děsné!

Pipe ( 9. března 2018 11:14 )

Když máš dobrou vůli tleskej rukama!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání