Štěpánka, která se objevila také ve filmech Dvojníci či Bajkeři, je šťastně zamilovaná a své city už zkrátka nemůže dál skrývat. Proto se rozhodla ukázat ve společnosti s mužem svého srdce.

Když se spolu s mladší sestrou Lucinkou šla podívat na výstavu staveb z kostiček Lega, vzala s sebou i svého přítele Martina. Všichni tři se spolu očividně dobře bavili s mladý pár spolu klidně i zapózoval fotografům.

Představitelka Šárky z Ordinace se navíc od hnědovlasého fešáka nemohla odtrhnout. Dokonce i na eskalátoru ho něžně hladila po zádech. Přitom ještě loni v létě tvrdila, že je sama a případnou novou známost by stejně nepřiznala.

„Přítele nemám. Ale i kdybych měla, tak asi řeknu, že nemám. Já nevím, mně to přijde takové, že člověk jednou něco řekne o partnerovi, pak se s ním rozejde a pak zase má jiného. A už je pak bulvárně za někoho, kdo střídá partnery," prozradila pro Prásk.tv Fingerhutová a dodala: „Takže dokud to není nic vyloženě vážného, třeba aspoň půlroční vztah, tak to nechci nějak říkat na veřejnosti."

VIDEO: Okatá blondýnka z filmu Dvojníci prozradila svou vysněnou roli

Video
Video se připravuje ...

Okatá blondýnka z filmu Dvojníci by si ráda zahrála princeznu: Líbila by se vám? Tereza Kovářová

 

Fotogalerie
31 fotografií