Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejvíc trendy účes roku 2018? Ledabylý drdol, nosí ho na přehlídce Chanelu i celebrity

Video se připravuje ...
Módní přehlídka Chanel pro podzim zimu 2018/2019
VIDEO: instagram.com
10. března 2018 | 06:00

Účes, ve kterém se chodíme většinou sprchovat nebo cvičit, měly všechny modelky na předhlídce Chanelu pro podzim/zimu 2018 v rámci pařížského fashion weeku. Nosí ho i celebrity. Jak si ho učesat, aby vypadal šik a vydržel celý den?

Většinou jsou looky, které vídáme na přehlídkových molech, pouhou inspirací, než abychom je mohly "kopírovat" do normálního života. Ale v souvislosti s touto přehlídkou jsme trendy vlastně pokaždé, když nás štvou vlasy a sepneme je do ledabylého drdolu. A když to schvaluje už i Karl Lagerfeld (84) ...

Tyhle drdoly měl na svědomí kadeřník Sam McKnight a jeho cílem bylo, aby účesy vypadaly tak, jako by si je učesaly samy modelky. A to se povedlo. Jak probíhaly poslední úpravy účesu, na to se podívejte ve videu, které McKnight přidal na Instagram:

Video se připravuje ...
Účes, který měly všechny modelky na přehlídce Chanel • VIDEO: instagram.comúsammcknight

Celý look doplňovaly i výrazné doplňky ve vlasech se štrasovým logem Chanel a neméně zajímavé náušnice, které účes povýšily z ledabylého drdolu do sprchy na účes hodný přehlídkového mola. 

K učesání ledabylého drdolu nepotřebujete superschopnosti. Stačí vám gumička, hřeben, lak a pár pinetek. Vlasy stáhněte do culíku, ten trochu natupírujte, aby získal objem. Poté culík rozdělte na dvě části a omotejte je okolo sebe, připevněte je pinetkami a konce nechte klidně trčet. Na další variantu účesu, která je ještě snadnější, se můžete podívat ve videu:

Video se připravuje ...
Naučte se nedbalý drdol, který nosí Blake Lively nebo Alicia Vikander! • VIDEO: Adam Balažovič

Inspiraci z mola, ale i u celebrit najdete ve fotogalerii:

 

 

 

 

Autor: Lucie Houdková