Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Test osobnosti: Kdybyste byla bota, co byste byla?

/
  • Jaké boty jsou vaším osudem?
    Jaké boty jsou vaším osudem? (profimedia)
    8. března 2018 ● 11:40

    „Dobrá žena s dobrým párem bot nemůže být nikdy ošklivá," říkala Coco Chanel a pravda je, že boty hrají v ženském životě velkou roli. A co vy? Byla byste teniska, lodička, bota na klínku nebo sandál? Otestujte se v zábavném testu osobnosti. 

  • 1.

    Kdybys byla bota, byla bys... teniska.

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Výstřední boty vás nepřitahují, mnohem líp se cítíte ve spolehlivém páru tenisek.
    Proč je máte ráda? Jsou jako vy: odolné, spolehlivé a sportovní.Stejně jako teniska je vždy trvanlivá a domácí, přátelé vám mohou věřit, abyste dali dobrou radu a byli (pohodlné) rameno, na které se můžete opřít.

  • 2.

    Kdybys byla bota, byla bys… bota na klínu.

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Jste zábavná a populární mezi přáteli, snadno získáváte pozornost a jste ráda, když se na vás všichni dívají. Navíc jste chápavá a nejste nafoukaná, líbí se vám v klubu i na pláži, takže o přátele nemáte nouzi a váš život je plný nových zážitků

  • 3.

    Kdybys byla bota, byla bys… lodička.

    ...
    ...
    Autor: archiv

    Vy jste ztělesněním úrovně a sofistikovanosti. Nelákají vás pochybné bary, nebo kina, táhne vás to spíš do muzeí, nebo stylových kaváren.  Jste si vědoma své hodnoty, jste jedinečná a rozhodně stojí za to se s vámi znát.

  • 4.

    Kdybys byla bota, byla bys … sandál.

    ...
    ...
    Autor: archiv

     

    Jste příjemná a proto vás mají všichni rádi. Možná si někdo myslí, že berete život příliš na lehkou váhu, ale tím si nelamte hlavu. Prostě si volíte vlastní způsoby. Relaxace je vaše motto a oblékání je jen další způsob, jak si po práci zpříjemnit den a relaxovat (stejně jako dobrý čaj a vonná svíčka).

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Zoe

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz