Minulý rok v říjnu se Václav Klaus ml. svěřil médiím, že se vztah definitivně rozpadl během června a důvodem prý byla nevěra. „Z mého pohledu manželství skončilo ze dne na den 12. června. Jistou informaci náš vztah nezvládl a během měsíce manželství zkolabovalo,“ řekl Klaus ml. Blesku a mezi řádky tak přiznal, že ho Lucie podvedla s jiným mužem.

Dnes se manželé sešli u soudu, který se jejich rozvodem začal zabývat. Oba si od sebe drželi odstup a nic nenasvědčovalo tomu, že by vše probíhalo hladce. Důvodem bude finanční vyrovnání a péče o čtyřletou dceru. Jednání začalo ve 13 hodin, po dvaceti minutách Klausovi soudní síň bez vyjádření opustili.

Rozvod manželství je záležitost ryze osobní, sám soud nemá právo o něm poskytovat jakékoliv informace. Pokud by snad měl někdo z manželů Klausových zájem nějaké informace šířit, rozvod medializovat, jistě to udělá sám,“ sdělil iDnes.cz mluvčí soudu Martin Valehrach.

Poslanec loni v říjnu veřejně přiznal, že je opět zadaný. Jeho novou přítelkyní je jeho bývalá kolegyně z Centra pro občanské svobody Simona Vandová.

VIDEO: Klaus ml. tancuje se svojí novou láskou Simonou.

Video
Video se připravuje ...

Klaus ml. tancuje se svojí novou láskou Simonou. abl

Fotogalerie
14 fotografií