Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Studentka zjistila, že je těhotná až při porodu! Myslela, že má zánět ledvin

Autor: ana - 
7. března 2018
13:59

Neuvěřitelný šok zažila Allyson Opfer (23) z amerického Ohia. Vysokoškolská studentka trpěla několik měsíců silnými křečemi, které vycházely z břicha. V momentě, kdy byly bolesti nesnesitelné, se donutila zajít k lékaři. Šok, který následoval při vyřknutí diagnózy, musela vstřebat velmi rychle. Do pár hodin totiž porodila.

Allyson se několik měsíců domnívala, že se jedná jen o běžné menstruační křeče nebo zánět ledvin. Její matka jí pro jistotu vzala do místní nemocnice, kde podstoupila krevní testy. Ty vykazovaly vysoký počet bílých krvinek. Vše naznačovalo na ledvinovou infekci. Lékaři ji poslali na ultrazvuk. Tam přišel šok.

Ihned na sál!

Lékařka, která Allyson vyšetřovala, ji během ultrazvuku vyhubovala, údajně měla ihned nahlásit, že je těhotná. Tato věta Allyson i její matce rezonovala v uších tak, že nevěřícně kroutily hlavou. Mladá budoucí maminka se bránila. O tom, že by měla být těhotná, vůbec netušila.

Lékaři provedli ještě několik testů, při kterých zjistili, že Allyson trpí preeklampsií. Nemocí, která je charakteristická zvýšeným počtem bílých krvinek, vysokým tlakem a postupným selháváním ledvin. Zákeřná nemoc může být smrtelná pro matku i dítě. Rozhodli, že dítě musí okamžitě na svět.

Dárek pod stromeček

Allyson musela podstoupit císařský řez. Ke všemu totiž lékaři zjistili, že již dva týdny přenáší. Po pár minutách na sále se ozval dětský křik. Allyson, která jen pár hodin před porodem zjistila, že je těhotná, v ruce držela svého čerstvě narozeného syna Olivera. To vše jen den před Štědrým dnem.

„Celou tu dobu jsem chodila do práce, měla jsem poměr před devíti měsíci a absolutně jsem netušila, že by se něco takového mohlo stát,“ řekla ke svému případu dnes již šťastná maminka Allyson.

Přátelé příběhu nevěřili

Malý Oliver se narodil zcela zdráv. Nepřipravená rodina se ale musela okamžitě vydat na nákupy, vybavit pokojíček a zajistit dětskou výbavu.

„Když jsem druhá den volala kamarádům, že mám syna, nevěřili mi,“ vzpomíná se smíchem Allyson a dodala: „Jsem vděčná, že mi se vším pomáhají rodiče, otec se totiž do péče o dítě nechce zapojit."

Antonin Blaha ( 7. března 2018 16:10 )

 Tady je jasne videt rozdil ve Vysokych skolach,vypada to ze podle intelektu studujicich budou na urovni nasich vyrovnavacich trid😅

Monikay ( 7. března 2018 15:50 )

Obryně Stáňa

alex_murphy ( 7. března 2018 14:41 )

Fuj, taková bečka kytu, to se nedivím, že to na ní nebylo vidět, v tom sádle se to ztratilo.

Nezadat ( 7. března 2018 14:15 )

A proč mě nepřekvapuje,že to je v USA!!!

Zobrazit celou diskusi