Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Žena prodává mateřské mléko mužům! Co s ním dělají?

9. března 2018 | 06:00

Mladá matka se vedle svého novorozeného syna pyšní i novou prací. Přivydělává si totiž prodejem vlastního mateřského mléka. Vše začalo nevinnou pomocí známé, která měla problémy s kojením. Své mléko teď posílá i fetišistům.

Matka dvou dětí Rafaela Lamprou (24) přišla na způsob, jak si na mateřské dovolené přivydělat. Po porodu nyní sedmiměsíčního syna Anjela zjistila, že se jí tvoří mnohem více mléka, než kolik její miminko potřebuje. „Měla jsem velké množství mléka a nevěděla jsem, co s ním mám dělat. Nejdříve jsem ho skladovala v mrazáku, ale když jsem na jeho uskladnění přestala mít místo, nevěděla jsem, co s ním,“ vysvětluje Rafaela.

Mateřské mléko je velice výživné. Obsahuje všechny látky potřebné pro vývoj dítěte. Proto se rozhodla pomoci ženám, které měly s kojením potíže. "Začala jsem se ptát matek, které měly problémy s kojením, jestli nemají o mé mléko zájem. Měly, a tak jsem ho rozdávala v sousedství,“ říká Rafaela.

„Bylo skvělé vidět ty tváře spokojených matek. Měla jsem radost z toho, že jsem jim mohla pomoci.“ Přesto ale měla Rafaela mléka až příliš. Začala dostávat ohlasy se zájmem o mléko i ze zahraničí, a tak ho začala posílat i matkám za hranice.

Tím to však neskončilo! „Časem se mi začali ozývat i muži. Mateřské mléko je prý skvělé pro růst svalů. Prodávala jsem tedy mléko různým sportovcům a bodybuilderům. Ozvali se mi dokonce i nějací fetišisté,“ přiznala se Rafaela. „Netuším, co s mým mlékem dělají, a je mi to jedno. Jsem docela tolerantní člověk,“ doplňuje.

Za dobu, co si žena prodejem mléka přivydělává, prodala přes pět set litrů mateřského mléka nekojícím ženám, svalovcům i úplným cizincům. Takovým množstvím si vydělala skoro 128 tisíc korun. „Můj muž mě v tom podporuje, je opravdu chápavý. Je šťastný, když jsem šťastná já.“

Autor: Rebeka Stoklasová