Herec je doslova posedlý nakupováním nových aut. Své vášni je schopen obětovat mnohé, a tak neutrácí za nemovitosti či luxusní dovolené. „Bydlím v činžáku v Dejvicích a už mám čtyři auta,“ chlubil se již začátkem ledna na sociální síti Hynek.

Od jedné z firem má teď navíc půjčený terénní vůz v hodnotě téměř 2 miliony, ale ani to mu nebrání, aby se poohlížel jinde. Už má totiž zase políčeno na další luxusní vozidlo. „Je to origoš z roku 1998, má najeto 48 tisíc km. Uvažuju, že bych ho koupil, ale stojí skoro půl mega,“ prozradil.

„Auto neberu jako spotřební věc, proto mám pouze stará auta. Vlastním osmnáctiletý land cruiser a dvanáct let starý defender, pak mám ještě malý, patnáct let starý obytňák peugeot. Discovery je super auto, ale mám ho půjčené jen na chvilku, takže auta mám vlastně tři,“ vypočítával Čermák své kousky ve sbírce.

Koníček mu dost leze do peněz a něco jde ostatně i na pokuty za špatné parkování. Naštěstí si to ale díky tučným honorářům může dovolit. I když kdysi kvůli nedostatku financí neměl ani střechu nad hlavou a přespával na lavičkách, dnes je o něj velký zájem. Zahrál si už například Radovana Krejčíře ve filmu Gangster Ka, zářil v seriálu Cirkus Bukowsky a nyní ho zase vídáme v seriálu Dabing Street. Navíc manželka Veronika jeho zálibu sdílí, a tak mu v nákupu nových aut nic nebrání.

Čím jezdí ?

*Toyota Land Cruiser

cca 300 000 Kč

*Land Rover Defender

cca 400 000 Kč

*Obytný vůz Peugeot

cca 400 000 Kč

*Půjčený Land Rover Discovery

1 750 000 Kč

VIDEO: Syn Hynka Čermáka: Co si myslí o tátově profesi? A je doma rapl?

Video
Video se připravuje ...

Syn Hynka Čermáka: Co si myslí o tátově profesi? A je doma rapl? Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
38 fotografií