Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zabil malého chlapce ale teď si užívá luxusu: Vrah plní Instagram šokujícími fotografiemi

Autor: ana - 
6. března 2018
21:32

Vrah Joseph Chin (26), který v roce 2007 ubodal teprve čtrnáctiletého chlapce, byl v Británii odsouzen na doživotí. Svůj trest si však zpříjemňuje opravdu drzým způsobem. Do vězení si propašoval telefon a založil instagramový účet, na kterém hrdě zveřejňuje život ve věznici, včetně kouření drog.

Joseph se netají tím, že se mu nelegálně podařilo propašovat mobil do přísně střeženého vězení a k tomu přidal několik dávek cracku. Na případ jako první upozornil deník Daily Mail. Své fotografie a videa zveřejňoval do úterního rána. Poté zřejmě zakročilo vedení věznice.

Rap a drogy online

Fotografie ukazují drsný život gangstera. Kdo neznal pozadí případu, jistě se nechal chytit na návnadu, že se jedná o úplně obyčejného rappera, který zveřejňuje jen svůj drsný život. Málokoho by napadlo, že je Joseph, který vystupoval pod přezdívkou KiingChin, vrah odsouzený na doživotí.

Joseph na svých videích kouřil drogy, rapoval a zároveň se seznamoval s dívkami na seznamovací stránce Plenty of Fish. Žádná z dívek jeho řádění neprokoukla. I tento profil by smazán.

Věznice mlčí

Podle informací Daily Mailu to přitom není poprvé, kdy tento vrah porušil pravidla a veřejně se oddával surfování na internetu. Věznice ke konkrétnímu případu mlčí. Mluvčí vězeňské služby prohlásil, že vězni, kteří porušují pravidla, budou čelit tvrdým trestům. K tomu, jak je možné, že vrah odsouzený na doživotí si bez problémů sehnal drogy i mobil, se však nevyjádřil.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání