Přípravy už deváté řady oblíbené taneční soutěže vrcholí! Česká televize za přísného utajení oslovuje osobnosti, které na podzim roztančí sobotní večery. Jedním z prvních, kteří na tuto nabídku kývli, je podle Václav Kopta (52), herec a muzikant Divadla Semafor proslavený zejména rolí čestného studenta Radka Převrátila v komedii Sněženky a machři.

„Já žádné takové oficiální informace nemám. Byl jsem rád, když jsem s dcerou dvakrát obešel Lucernu na maturitním plese,“ řekl mlžil ještě v březnu na dotaz Blesku sám Kopta. Nyní je jeho účast již potvrzená a jasno je i v tom, kdo se objeví po jeho boku. Kroky na parket ho bude učit tanečnice Jana Zelenková.

Sdílnější na jaře nebyla ani Česká televize. „Stalo se již tradicí, že k účinkování v soutěži oslovujeme řadu hvězd, a to nejen z filmového nebo hudebního prostředí. Jejich jména však zatím prozrazovat nebudeme,“ sdělila tehdy Blesku tisková mluvčí ČT Karolína Blinková.

Kopta tak poměří síly s olympijským vítězem Davidem Svobodou, nebo herečkou známou ze seriálu První Republika Veronikou Arichtevou.

VIDEO: Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance!

Video
Video se připravuje ...

Pomatený rozhovor s Lukášem Pavláskem o StarDance! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
25 fotografií

StarDance 2018

Taneční páry Porota Předchozí vítězové

Devátá řada pořadu StarDance ... když hvězdy tančí začala v sobotu 13. října. Moderování se znovu ujmou Marek Eben a Tereza Kostková. Mezi prvními potvrzenými soutěžícími byla hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva nebo moderní pětibojař David Svoboda.

Kdo vypadl:

Monika Bagárová Daniela Šinkorová Adam Mišík Richard Genzer Dalibor Gondík Daniela Písařovicová Veronika Arichteva