Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zdrcený vdovec hledá ztracený foťák: Má na něm poslední snímky své ženy

Autor: dce - 
6. března 2018
05:33

Smutné přání sdílel na sociálních sítích Jan Kráčmer. Jeho otec před více jak půl rokem ztratil na Borské přehradě fotoaparát. Tehdy ovšem netušil, jak cenný pro něj bude. Jsou na něm totiž poslední snímky jeho manželky Libuše, která před několika dny zemřela na rakovinu. 

Janovi zemřela maminka Libuše letos v únoru na rakovinu prsu. Poslední dny s manželkou si Janův otec zaznamenal na fotoaparát, jenže ten bohužel ztratil. "Dne 24. srpna 2017 ztratil můj otec na Borské přehradě v Plzni fotoaparát - Panasonic Lumix 8,1 Mpx - stříbrné barvy s kartou 16Gb v černém molitanovém obalu - fotoaparát položil na střechu (u řidiče) a rozjel se v 19:45 hodin. Foťák spadl na parkovišti (viz foto na fotomapě označené zde!!!), ve 20:20 se vrátil a foťák nenašel," popsal Jan na Facebooku.

Libuše Pospíšilová byla mimo jiné také sólistkou divadla J. K. Tyla v Plzni. I když už je to víc jak půl roku od té doby, co foťák zmizel, Jan doufá, že se podaří najít alespoň paměťovou kartu, která nese pro jeho otce cenné fotografie. "Na kartě jsou snímky z protonového centra v Praze, muzikálu Kleopatra, Noc opery z Lochotína a z psího dne v borském parku se Srstkou atd."

Za kartu, popřípadě celý aparát nabízí odměnu 2.000 korun a doufá, že se nálezce najde. Pokud máte o fotoaparátu nějaké informace, které by mohly vést k jeho nalezení, ozvěte se Janově otci Petrovi na telefonu: 792 222 824 nebo e-mailu: petrkráčmer@seznam.cz

Zdrcený vdovec hledá ztracený foťák: Má na něm poslední snímky své ženy Zdrcený vdovec hledá ztracený foťák: Má na něm poslední snímky své ženy | Facebook

Zobrazit celou diskusi