Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak si žijí výherci čtvrt miliardy v loterii: Šťastlivci prodávají rodinné sídlo

Autor: ana - 
5. března 2018
13:02

Přáli jste si vždy vědět, jak bydlí výherci astronomických částek v loterii? Nyní máte příležitost nakouknout k výherci Royi Gibneymu (63), který v roce 1998 vyhrál jackpot 7,5 milionů liber, což v přepočtu na tehdejší dobu znamenalo něco okolo 230 milionů korun. Nyní je jeho dům snů k mání.

Dělník z Anglie, který celý život obráběl kovy, si šel 8. července 1998 vsadit svojí oblíbenou loterii. Jeho život se ten večer radikálně změnil. Jackpot mu spadl do klína. Peníze investoval především do rodiny a nového bydlení. Pro sebe a svou ženu koupil sídlo, jako z pohádky.

Luxus za miliony

Dům je nyní k prodeji. Nejedená se o žádný levný kousek, ovšem prostředí a luxus, který bydlení poskytuje za 32 milionů korun, rozhodně stojí. Ve své době ho přitom pořídil za „pouhých“ deset milionů.  

Dům vybavil tenisovým kurtem, podzemní garáží, zimní zahradou, luxusním vybavením ale i rybářským jezerem, vířivkou a krytým bazénem, jehož dno si nechal vydláždit čísly, které mu přinesly jeho výhru.

Skromný výherce

Ačkoliv Gibney žil v luxusu, nejraději tráví svůj čas v malém domku se dvěma ložnicemi, ve kterém bydlel i před výhrou. Nyní se dal na podnikání.

Mnoho peněz věnoval i na charitu. „V dnešní době si již nedopřávám tolik luxusu, jako když jsem byl opojen z výhry, ovšem stále si díky tomu žiji krásně a jsem za to vděčný,“ řekl pro deník Daily Mail Gibney.

Dům se nachází v líbezné oblasti anglického venkova u vesnice Grimsby blízko města Hull na východě Anglie.

VYHRAJTE MILIONY S BLESKEM VE HŘE TRHÁK BLESKU! TRHNĚTE SI VÝHRY CELKEM ZA 19 MILIONŮ! VÍCE INFORMACÍ ZDE >>

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi