Německá společnost Rotstern chtěla prý původně se Šafránkovou spolupracovat. Jenže ta o nic takového nestála. To ovšem firmě nezabránilo v tom, aby zneužili její fotografii z filmu Václava Vorlíčka (87) Tři oříšky pro Popelku. Čokolády s její tváří jsou dokonce stále k dostání v německých supermarketech Kaufland.

„Paní Šafránkové si velmi vážíme a respektujeme ji. O žádný soudní spor nestojíme. Více si umíme představit spolupráci jak s paní Šafránkovou, tak i s panem Trávníčkem,“ uvedl pro Šíp ředitel společnosti Hans-Uwe Alsen s tím, že prý osobnostní práva herečky porušit nechtěl.

Jenže tak učinil a koleduje si tím o malér, jelikož Libuše by ho mohla dát k soudu. Již dříve jí soud dal v podobném případě za pravdu a ona tak dostala odškodnění v řádu statisíců. Jenže tentokráte je všechno jinak. „Soudit se nebudu a nestojím ani o spolupráci. Proto ani nebudu německou společnost kontaktovat,“ cituje web Expres.cz představitelku Popelky. Ta už zřejmě na soudy nemá sílu, a tak nad vším jen mávla rukou.

VIDEO: Pohádka Tři oříšky pro Popelku patří mezi vánoční klasiky!

Video
Video se připravuje ...

Česká televize digitálně zrestaurovala Tři oříšky pro Popelku Česká televize

 

Fotogalerie
40 fotografií