Nedávno si úspěšná dýdžejka postěžovala, že musela odsunout pracovní cestu do Thajska. Důvodem byl zdravotní stav jejího manžela. „Určitě by vyvíjel nátlak, aby mohl jet se mnou,“ vysvětlovala tehdy pro Expres.cz, proč se bojí odjet. Muž si ji prý rád hlídá na každém kroku a ona by ho nechtěla ohrozit. 

Kvůli tomu se jí v programu udělalo okno a teď navíc musela odřeknout i další kšeft! Znovu jí totiž zkřížila plány nemoc. „Ahoj všichni, neskutečně mě to ze srdce mrzí, ale od rána se snažím srazit horečku bez výsledku," svěřila se na Facebooku brunetka, kterou zřejmě skolila chřipka, které je teď bohužel všude plno.

„Čekala jsem do poslední chvíle. Prosím nezlobte se na mě, ale dnes nejsem schopná na akci dorazit. Plánujeme přeložení. Omlouvám se všem, co se těšili," kála se Andrea, která měla vystupovat na prvních narozeninách ústeckého Music baru Dílna. Akce měla podle oficiálního profilu začínat od 20 hodin a dýdžejka, která byla uvedena v seznamu účinkujících mezi prvními, se omluvila až opravdu na poslední chvíli - jen dvě hodiny dopředu.

Organizátor proto musel zasáhnout a na nepříjemnost ještě jednou upozornit všechny hosty. Ti na tom ale zřejmě nebudou tratit. „Jménem DJ Andrey Pomeje acelého týmu Music baru DÍLNA se velmi omlouváme za dnešní neúčast Andy, ale chřipková epidemie je neúprosná. Máme přislíben náhradní termín a to 23.3., kdy pro vás bude VSTUP ZCELA ZDARMA," snažil se vše vynahradit klub.

Samotnou Andreu ale jistě nastalá situace netěší. Zrušené vystoupení se kupí a ona tak přichází o peníze. Přitom kvůli nemoci manžela Jiřího je teď jediným zdrojem financí v rodině a živí kromě něj a sebe také dcerku Aničku (4).

VIDEO: Vyhublý Pomeje na nákupech. Nejdřív vzal útokem market, pak čínské bistro

VŠE O BOJI JIŘÍHO POMEJE S RAKOVINOU ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
97 fotografií