Po odchodu Gabriely Laškové (28) na mateřskou dovolenou získala Eva prestižní místo v hlavním zpravodajství, ale větší výplatu jí to nepřinese. „Eva bude mít stejný plat, jako když moderovala Top Star. Tam měla měsíčně okolo padesáti tisíc,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

Jde prý o podobnou sumu, jako berou její kolegové z konkurenčních televizí. „Výdělky našich moderátorů nikdy neprozrazujeme,“ řekl za zpravodajství televize Prima Adam Halmoši.

Finančně si tedy moderátorka nepolepší, ale i tak nemusí litovat. Bude mít třeba víc volna! „Zatímco Top Star moderovala Eva až dvacetkrát do měsíce, rozpis pro moderování s Romanem Šebrlem vychází jen na deset. Ve Zprávách se totiž pravidelně točí tři dvojice,“ vysvětlil Blesku člověk znalý poměrů ve zpravodajském newsroomu Primy.

K tomu se navíc blondýnka s přírodními pětkami může těšit na další bonusy. Být deset večerů v hlavním vysílacím čase s obrovskou sledovaností znamená spoustu nabídek na moderování společenských akcí, ale i nabídek od firem ohledně reklamy.

VIDEO: Zase nahá! Jak zvládá mrazy sexbomba Eva Perkausová?

Video
Video se připravuje ...

Zase nahá! Jak zvládá mrazy sexbomba Eva Perkausová? Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
49 fotografií