S otčímem si Anna K. nikdy nevypěstovala dobré vztahy. A po maminčině smrti ho ze svého život vymazala nadobro. „Když maminka zemřela, nezachoval se ke mně dobře a já ho odstřihla. Máma celý život dřela, abych já něco měla, a on mě elegantně obral o její majetek,“ svěřila se Anna K. v týdeníku Téma.

Žili jsme s mámou a otčímem v pražském bytě, který kupoval ještě můj táta. Bylo mi devatenáct, studovala jsem na konzervatoři a akorát jsem maturovala, když mi maminku rakovina vzala. Já už měla kluka, se kterým jsem žila,“ načala vyprávění zpěvačka s tím, že za svým milým tehdy tu a tam odjížděla do Rakouska.

A proto, aby za ním mohla, potřebovala mít přihlášený pobyt na Praze 5, což znamenalo odhlásit se z vlastního bytu. „Tak jsem se z mámina, vlastně i z mého bytu dočasně odhlásila, a když jsem se pak chtěla automaticky nahlásit zpátky, otčím mi to neumožnil. Vyměnil zámky u dveří a osobní věci mi přivezl v krabicích,“ svěřila se se svým tajemstvím Anna K, která hnusné vzpomínky z hlavy už vytěsnila.

VIDEO: Nemocná Anna K.: Ve Slavíku jsem čtvrtá a mám před sebou dlouhý život!

Video
Video se připravuje ...

Nemocná Anna K.: Ve Slavíku jsem čtvrtá, a mám před sebou dlouhý život! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
37 fotografií