Když zpěvačka s manažerkou a její agenturou po skoro třech letech na konci roku rozvázala spolupráci, chvilku byl klid. Potom ale Kocourková začala požadovat peníze za fotografie Janů, které má na svých webových stránkách. „Je to naprosto logické. Moje agentura za ně dala 70 tisíc korun, a tak mě pořádně naštvalo, když je začal používat Petřin nový management, který za ně nedal ani korunu,“ vysvětlila Blesku Kocourková. 

Peníze ovšem nepožadovala po jejím novém managementu, ale přímo po zpěvačce. Ta se naštvala, fotky stáhla a nechala si raději na svoje náklady udělat nové. „Nevím, kde slečna Kocourková vzala těch sedmdesát tisíc. Ty si vymyslela! To si snad dělá legraci! Teď mám sezení kvůli novým fotkám se stejnou fotografkou a přijde mě to na necelých dvacet tisíc korun,“ rozohnila se Petra. Blesk oslovil i samotnou fotografku a ta potvrdila, že si za propagační fotky tohoto typu obvykle účtuje kolem 20 tisíc.

Já válčit nezačala...

Janů má jasno v tom, že za vyostřenou situaci může její bývalá manažerka. „Zakázala mi ty fotky na mých stránkách používat, pokud je nezaplatím. Tak ať se nediví, že jsem svým fanouškům na mých stránkách vysvětlila, proč fotografie stahuju. Válku si začala slečna Kocourková, nikoliv já. Já jsem chtěla klidný rozchod,“ říká rozhodně. 

Fotogalerie
27 fotografií

VIDEO: Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video
Video se připravuje ...

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce! David Turek, Petr Soukup