Usmiřování po skoro ročním odloučení jim jde náramně dobře, zdá se z fotek, jež se Blesku podařilo pořídit v ulicích staré Prahy. Britský herec známý z trilogie Piráti z Karibiku u nás už od podzimu natáčí seriál, bydlí v bytě na Malé Straně. A protože zpěvačka má nyní ve svém světovém turné měsíční »okno«, než vpadne na pódia v Jižní Americe (Chile, Argentina, Brazílie, Peru), neváhala za svým milým vyrazit až do mrazem svíraného srdce Evropy. Ve středu si milenci vyšli na procházku mrazivou Prahou. Na prohlídku Pražského hradu a Strahovského kláštera se ale nevybavili jen silnými péřovkami, ale i tlustou portmonkou.

Kouř na talíři

Fotoreportéři Blesku slavný pár přistihli u bankomatu, ze kterého dlouhé minuty oba vybírali bankovky. A nešlo zrovna o malé částky! Orlando Bloom držel v hrsti paklík tisícovek a dvoutisícovek. Do restaurace na pozdní oběd tak odcházel s částkou někde mezi 10 až 20 tisíci. Na Instagramu se pak zpěvačka pochlubila přepychovým jídlem z michelinské restaurace Field televizního šéfkuchaře Radka Kašpárka (35). A u něj stojí předkrm kolem čtyř stovek, hlavní jídlo přes šest set, dezert 250 Kč a víno, to je volná kategorie od dvanácti stovek po 30 tisíc za lahev! Podle fotografie, kterou Katy Perry zveřejnila na Instagramu, si hrdličky daly speciální jídlo podávané na větvičkách, zalité rozvarem z jehličí na suchém ledu, které začne kouřit. Dezert jí pak donesli s šiškou usalašenou na mechovém polštářku… Každopádně je dost možné, že včera šel Orlando do bankomatu zase…

Usmíření na Maledivách

Do světa sice nechtějí hlásat, že jsou zase spolu, na začátku ledna ale měli svůj vztah zpečetit na luxusní dovolené na Maledivách v resortu Amilla Fushi. Tam za ním herečka zaletěla z Dubaje. „Katy se moc snaží, aby to napodruhé klaplo. Chtěla se od Orlanda odstřihnout a zapomenout, ale nedokázala to. Příliš jí na něm záleží. Tentokrát se to snaží držet pod pokličkou, ale jsou zkrátka znovu spolu,“ popsal na začátku února jejich kamarád pro New York Post. Dva týdny nato se však objevili spolu ve staré Praze!

Fotogalerie
11 fotografií

VIDEO: Katy Perry se ostříhala

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry se ostříhala. Instagram.com