Moderátorka si nedávno nechala na hlavě vytvořit dost odvážný a poměrně výstřední účes plný kudrlinek. Těžko říct, jestli si ho ale vůbec někdo v kině všiml. Mnohem víc totiž pohledy přitahoval její dekolt.

Eva totiž dorazila v tmavém topu s jemnými krajkami, který byl ale dost průhledný, a tak mohla hrdě vystavovat ňadra schovaná v černé podprsence. Aby jí nebyla zima, měla na sobě ještě černou koženou bundu. Působila tak jako drsná rockerka.

Navíc se zdálo, že styl záměrně sladila i se zrzkou Štěpánkou Decastelo (40), s níž ji spojuje kromě příjmení také osudový muž - René Decastelo (44), který je manžel Evy a exmanžel Štěpánky.

VIDEO:  Přiznání Evy Decastelo: K roli v seriálu jsem se dostala přes postel!

Video
Video se připravuje ...

Přiznání Evy Decastelo: K roli v seriálu jsem se dostala přes postel! David Turek, Jan Jedlička

Do gala se hodila i Ester Geislerová. Ta měla sice model velmi cudný, a neukázala tak ze svého těla skoro nic, ovšem díky výrazné červené barvě byla stejně nepřehlédnutelná. Zřejmě se nechala inspirovat názvem filmu a sama si zahrála na »rudou volavku«.

Kromě zmíněných dam pak na premiéru dorazily například herečka Dana Batulková (59) s dcerou Marianou Prachařovou (23) či modelky Andrea Kalousová (21) a Andrea Bezděková (24). Z pánů pak přišli například herec Petr Vondráček (42), rapper Johny Machette (24) a youtuber Karel Sivák alias Fattypillow (25). Romantický večer si pak dopřáli také manželé Tomáš Matonoha (46) a Lucie Benešová (43).

Fotogalerie
34 fotografií