Vévodkyně Kate (36) v úterý navštívila londýnskou prestižní školu Royal College of Obstetricians and Gynaecologists (RCOG), v níž se na svou kariérní dráhu připravují budoucí porodníci a gynekologové. Stala se její oficiální patronkou a při té příležitosti promluvila o tom, jak si těchto povolání váží. „Moje prababička a babičky byly obě dobrovolné zdravotní sestry,“ odtajnila dokonce.

Sama je ostatně v požehnaném stavu a už na konci dubna by se jí měla narodit holčička. K této radostné události jí ostatně gratulovala i ředitelka, profesorka Regan, která se dokonce do médií omylem prořekla, že Kate se chystá porodit v porodnici St. Mary’s Hospital, kde přivedla na svět prince George (4) a princeznu Charlotte (2).

Během rozhovoru s profesorkou prý vévodkyně dokonce prozradila, jak vše zvládá její muž. William si to pořád ještě nepřipouští,“ vtipkovala. Jestli je to pravda, měl by si asi princ pořádně pospíšit a na nového potomka se rychle připravit.

Sám William ostatně již dříve na podobné téma žertoval. „Dvě děti jsou v pohodě, ale nevím, jak si poradím se třemi. Asi budu pořád unavený,“ zhodnotil nedávno své schopnosti jako otec. Na otázku, jestli jeho žena náhodou nečeká dvojčata, se dokonce na oko vyděsil: „Dvojčata? Myslím, že moje duševní zdraví by tím bylo hodně prověřeno.“

VIDEO: Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandinávii

Video
Video se připravuje ...

Princ William a vévodkyně Kate na cestě po Skandiniávii. youtube.com/ EasyTech/BPŽ

Zatímco William řeší narození třetího potomka, jeho mladší bratr Harry má jiné starosti. Se snoubenkou Meghan Markle (36) totiž připravují svatbu.

VŠE O SVATBĚ PRINCE HARRYHO A MEGHAN MARKLE NAJDETE ZDE!

Fotogalerie
82 fotografií