Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zemřela modelka a dcera (†25) známého herce: Předávkovala se extází a uspávadlem pro koně

Autor: ana - 
28. února 2018
13:40

Před pár měsíci došlo na oblíbeném hudebním festivalu Bestival v Anglii ke smrti modelky Louelly Michi (†25). Dcera známého herce Johna Michiho z oblíbeného britského seriálu Holby city se podle nejnovějších informací předávkovala extází a ketaminem. Ten se využívá především k uspávání koní.

Pátrání po modelce bylo vyhlášeno den po jejím zmizení. Přátelé se na festivalu domnívali, že jen někde spí po vydařeném mejdanu. Druhý den 11. září ji v areálu festivalu našli mrtvou. Za její smrt byl obviněn její přítel Ceon Broughton, který měl modelce drogy podat.

Toxikologie hrála všemi barvami

Při pitvě byla nařízena i toxikologie. Patologové se nestačili divit. V těle modelky bylo tolik drog, že by to porazilo i slona. Nejen, že žena byla v době smrti opilá, ale rovněž si naložila silnou dávku extáze a ketaminu. Ten se používá na uspávání koní, coby droga se užívá k navození halucinogenních stavů.

Otec John ji přijel do místní nemocnice identifikovat druhý den po jejím úmrtí. Zdrcená rodina žádá satisfakci. Myslí si, že drogy jí podal právě její přítel. Soud proběhne na konci června.

hasickajana ( 28. února 2018 17:47 )

akorát že otec se jmenuje John Michie a zemřelá dcera byla Louella Michie. Žádný Michi a žádná Michi. Trubky z blesku plesku

agfor ( 28. února 2018 15:05 )

Česká slepice jí fet nedovezla, tak si vzala nějaký sajrajt.

jasnovidec01 ( 28. února 2018 14:00 )

Kráva....omrzel jí život,tak si vzala koňské drogy ,vždyť podle fotky vypadá jako kobyla..haha

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání