Bývalá porotkyně show Tvoje tvář má známý hlas si na Instagramu postěžovala, že má streptokokovou infekci. Je jí zle, a dokonce dostala i antibiotika, která musí užívat celých deset dní.

„Dva dny před odletem do Austrálie. TO CHCEŠ!" posteskla si Iva. Ale nelehla si a nezačala se šetřit, aby mohla odletět. Místo toho se vrhla do práce. „Ten pocit, když v tomhle stavu musíte jet hrát do Dvora Králové nad Labem," napsala na sociální síť a přidala fotku, na níž naznačila, že jí hoří čelo. 

Přesto představení, v němž prý dvě hodiny nesleze z jeviště, neodpískala a zvládla dlouhou cestu i odřídit. Pak se stejným způsobem vrátila domů a cestou si ještě stihla utahovat ze sportu, když hodnotila svůj výkon za volantem. „Takže k tý D11, já myslím, že to byla dobrá jízda, plynulá jízda, chvilkama rychlá, chvilkama pomalá," napodobovala mluvu sportovců.

„Není mi o moc líp, ale naštěstí mám teď zkoušku v divadle a potom představení ve Znojmě," pokračovala dál v nabitém programu Pazderková, která se raději do divadla vyzbrojila hygienickou ústní rouškou. Snad si přecházením nemoci neužene daleko vážnější problémy.

VIDEO: Iva Pazderková jako Lady Gaga v Tvoje tvář má známý hlas

Video
Video se připravuje ...

Iva Pazderková jako Lady Gaga! V nové show Novy budou slavní imitovat slavné! Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
42 fotografií