Moderátorka Zorka Hejdová (27) končí v rádiu, a tak se s ní chtěli její kolegové náležitě rozloučit. Na party dorazil těsně po návratu ze svatební cesty i Leoš Mareš a očividně se dobře bavil. Možná za to mohla ještě radost ze svatby, ale za rozzářené oči mohl asi i alkohol a v neposlední řadě dobrá společnost.

Mareš se totiž zapovídal s Lucií Šilhánovou (36), s níž uváděl Ranní show na Evropě 2, dokud v prosinci neodešla na mateřskou a o necelý měsíc později porodila krásnou holčičku Johanku. Poprvé od dcerky odešla za zábavou právě na rozlučku. „Lucka Šilhánová poprvé jako matka,“ oznamoval nadšeně Mareš a bombardoval novopečenou maminku různými dotazy: „Jak hodnotíš roli matky? Kdy přijdeš do rádia?“

VIDEO: Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad!

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Primy Lucie Šilhánová: Zrušili jí pořad! Je to její konec v televizi? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Na první otázku mu Lucie odpověděla jen pusou na tvář, ovšem pak ji napadla jiná taktika a Leošovi jeho zvědavost oplatila stejnou mincí. „Ty jsi říkala, že půjdeš poprvé ven až na můj koncert. Co tady děláš už teď?“ vyptával se dál Šilhánové, která pohotově odvětila: „Já jsem tě chtěla vidět dřív jako ženatýho,“ narážela na jeho utajenou svatbu v Litomyšli.

Šít do čerstvého ženáče navíc nepřestala a dokonce ho vyzvala: „Ty jsi ženatej, ukaž mi prstýnek!“ Vzápětí se ale musela smát, když Mareš se smíchem bleskově schoval ruku a odskočil od kamery. „Neukážu, neukážu,“ volal pobaveně.

Prstýnek zatím úzkostlivě schovává i jeho choť Monika Marešová, za svobodna Koblížková. Na líbánkách v Dubaji asi na svou figuru zrovna moc nehleděla, protože její první kroky v Česku mířily rovnou do posilovny, kde si dávala pořádně do těla.   

VIDEO: Tajná svatba Leoše Mareše s Monikou Koblížkovou: Na obřad pozvali jen rodiče a svědky!

Video
Video se připravuje ...

Tajná svatba Leoše Mareše s Monikou Koblížkovou: Na obřad pozvali jen rodiče a svědky! Blesk TV

Čtěte více: Svatba prince Harryho a Meghan Markle >>>

Fotogalerie
65 fotografií