Do porodu zbývají ještě zhruba tři měsíce, ovšem Tomášova žena už má jasno, jak by vše mělo probíhat. „My jsme jednou viděli rodit kozu. Máme zkušenosti s porodem. Ale já si říkám, je to savec,“ smála se v TopStaru zrzka, která si ale zvíře vzala za vzor.

„Ona si zalezla do kouta, byla ve tmě a nikdo jí do toho nezasahoval. A já si myslím, že to ženské tělo je uzpůsobené na to, aby ten porod zvládlo, a že nás to nemusí nikdo učit. Jenom se nastavit a zkusit to nechat být a plynout. Ale to tělo to musí zvládat,“ míní Monika.

Hauptvogel své manželce tento nápad nerozmlouvá a z možných komplikací přirozeného porodu nemá strach. Obavy ho prý opustily, když se dvojice byla podívat v porodnici Rakovníku, kde chtějí zcela bez zásahu lékařů rodit. „Tady to prostě dopadne dobře, tady budeme rádi,“ napadlo ho prý okamžitě.

Víc má ostatně nahnáno z toho, že se jim narodí holčička! Začal prý okamžitě přemýšlet, že by si pořídil zbrojní pas, aby od dcerky jednou mohl odhánět nápadníky. „Jestli nám za ní bude běhat malej Lašek, tak s tím stejně nic neudělám,“ vtipkoval ale v TopStaru Tomáš a narážel tak na to, že jeho kolegyně z Primy Gábina Kratochvílová Lašková (28) čeká pro změnu chlapečka.

Pohlaví děťátka televizním divákům prozradil z prostředí parku barokního zámku Štiřín, kam choť vzal na procházku. „Když byl letos Valentýn, byl jsem o berlích, tak jsem holky vytáhl na romantiku o něco později. Ostatně, už před sedmi lety jsem tu Monču v zámeckém parku oblboval!" odtajnil moderátor. Jméno pro holčičku ale zatím tají. Prý se ale jedná o českou klasiku.

VIDEO: Moderátor Tomáš Hauptvogel: Po děsivé nehodě na motorce má tělo plné kovů!

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Tomáš Hauptvogel: Po děsivé nehodě na motorce má tělo plné kovu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
56 fotografií