Zpěvák tak musel mimo jiné zrušit dnešní vystoupení na Česko-Slovenském plese, kde chtěl přitom stůj co stůj vystoupit. Podle informací Blesku už nemá horečky a jeho tělo nad chřipkovým virem de facto zvítězilo. Proč tedy zůstává pod dohledem odborníků? „Po jeho převozu do nemocnice měli lékaři na základě hlubších vyšetření podezření, že se k chřipce přidává zápal plic. A ty plíce podle všeho nejsou stále v pořádku,“ sdělil Blesku zdroj, který si nepřál být jmenován.

 

Karel i přes zdravotní problémy poslal první vzkaz z Všeobecné fakultní nemocnice v Praze, kde leží od minulé soboty. „Vždy mě mrzí, když musím své pracovní závazky odřeknout kvůli nemoci, tak, jako je tomu i nyní. Jsem stále hospitalizován a zdravotní stav mi tak, bohužel, nedovolí na Česko-Slovenském plese zazpívat,“ omluvil se Gott.

Zpěvák věřil, že se jeho stav zlepší a že nebude muset dnešní koncert zrušit. „Byl jsem potěšen a poctěn, když mě organizátoři oslovili, abych zazpíval na Česko-Slovenském plese. Nesmírně jsem se na vystoupení těšil, obzvlášť, když se ples ponese ve slavnostním duchu stého výročí vzniku Československa,“ dodal Gott.

VIDEO: Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina!

Video
Video se připravuje ...

Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina! Karel Kopáč

Fotogalerie
45 fotografií