Meghan Markle a princi Harrymu byl neznámým pachatelem zaslán dopis, který obsahoval bílý prášek připomínající jed antrax. S touto šokující informací přišel jako první britský deník London Evening Standard. Podle něj obálka obsahovala také rasistický vzkaz. Naštěstí je britská královská rodina velmi dobře chráněna, a tak se možná zásilka do rukou adresátů vůbec nedostala.

„Policie vyšetřuje tvrzení o škodlivé komunikaci, k níž došlo v pondělí a která se týká podezřelého balíčku,“ potvrdil pro US Weekly informace policejní mluvčí. „Látka byla otestována a bylo potvrzeno, že není škodlivá. Zatím nebyl nikdo zatčen, ovšem vyšetřování nadále pokračuje,“ doplnil mluvčí.

Americká herečka se ostatně s narážkami na svůj původ již setkala a snaží se je nepřipouštět. „Jsem opravdu pyšná na to, kdo jsem a odkud pocházím. A nikdy jsme se (s Harrym) na to nezaměřovali. Soustředíme se jen na to, kdo jsme jako pár,“ vysvětlovala před časem v jednom z rozhovorů. Přesto ji určitě záhadný dopis vyděsil.

Podle britských expertů na bezpečnost se budou podobné útoky na její osobu opakovat a královská rodina proto chystá zvýšit bezpečností opatření, aby zajistila, že se nastávající manželce prince Harryho nic nestane. Snoubenci se tak nemusí o nic starat a mohou se jen těšit na svou svatbu, která proběhne letos v květnu.

VIDEO: Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN

Video
Video se připravuje ...

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN Youtube.com/What We See

VŠE O SVATBĚ PRINCE HARRYHO A MEGHAN MARKLE NAJDETE ZDE!

Fotogalerie
46 fotografií