Sandra spolu s partnerem, režisérem Vojtou Moravcem (30), a jejich synkem Mikulášem (2) vycestovala do Thajska, kde si všichni společně užívají sluníčka a moře.

I když rodinka má zvláštní tradici, kdy své dovolené prezentují jako totální katastrofu, z jejich úsměvů na některých snímcích ze sociálních sítí je jasné, že jim v zahraničí vlastně nic nechybí. Představitelka nesympatické doktorky Alexandry Růžičkové v Modrém kódu má nadšený výraz ostatně i na fotce, kde se veze na slonovi.

Ovšem úsměv už jí zřejmě trochu zmrzl na rtech, když si přečetla některé reakce v komentářích. Slízla si totiž velkou porci kritiky. „Nechápu, jak můžete podporovat takové týrání zvířat?!" zkritizoval ji kdosi. „Je to jen přírodněji vypadající cirkus. Víte, co vše má ten zbytek slona za sebou, aby byl schopen dělat tohle?" vyčetl jí další člověk.

Herečka se ale nedala a začala sebe i jízdu na slonech obhajovat. „Já zažila jen dokonalou souhru a velikou důvěru slona v pána, co ho řídil a naopak. Neviděla jsem žádné násilí ani zbytečnou sílu použitou na slona. Naopak jsem měla pocit, že slon je skvěle opečováván a všichni si ho nesmírně váží."

„Slon je součástí thajské národní kultury. Neumím si představit, že by toto královské zvíře jakkoliv týrali. A už vůbec ne Thajci, kteří jsou neskutečně mírumilovní a přírodu mají ve větší úctě než my," vysvětlovala Nováková a podivovala se, o jakém týrání je řeč.

Situaci tak řešila úplně jinak než její někdejší kolegyně z Ordinace Veronika Arichteva (31). Ta ochránce zvířat naštvala pro změnu fotkou s mrtvou liškou, kterou po vlně nenávistných komentářů raději smazala.

VIDEO: Sandra Nováková si zahrála i v seriálu Vinaři. Jaký má vztah k vínu?

Video
Video se připravuje ...

Sandra Nováková pokřtila knihu oblíbeného seriálu Vinaři Adam Balažovič

Fotogalerie
41 fotografií