Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální vražda zámožné rodiny: Nafingovala ji policie, aby nachytali vraha!

Autor: shp - 
22. února 2018
20:52

Chtěl vyvraždit svou zámožnou rodinu, aby získal tučnou pojistku. Mladý Rus (22) si proto najal námezdného zabijáka, který měl za něj odvést špinavou práci. Jenže vrah byl ve skutečnosti nastrčený policista.

K policejní lsti došlo ve městě Soči. „Hledal na internetu, jak snadno provést vraždu. Kriminálník chtěl nasypat prášky do varné konvice, aby otrávil rodiče, ale otec zjistil, že je něco špatně,“ uvedla policie.

Poté plánoval, že rozbije termometr v autě rodičů, aby se nadýchali zplodin. Pak ale dostal strach,“ dodali strážci zákona. Nakonec si objednal přes internet nájemného vraha, kterému slíbil v přepočtu přes milion korun, pokud zavraždí jeho rodiče a sestru.

Policie sehrála neskutečné divadlo, ve kterém naaranžovala rodiče a sestru tak, aby vypadali jako mrtví. Dokonce strážci zákona použili umělou krev. Fotky pak nastrčený policista ukázal synovi, který se nejdřív radoval, ale brzy skončil v klepetech a následně za mřížemi.

Plánoval jsem to několik měsíců. Už jsem jich měl plné zuby, tak jsem si najal nájemného vraha,“ přiznal syn. Za jeho čin mu hrozí několikaleté vězení. Není také potřeba dodávat, že i když je jeho rodina naživu, ve skutečnosti o ni skutečně přišel.

VIDEO: Rus se nechal uštknout jedovaným hadem kvůli nešťastné lásce

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání