Olga Lounová se proslavila jako zpěvačka a herečka. Její fanoušci ji už od dubna budou moci vídat ve veleúspěšném muzikálu Mamma Mia!, který se po krátké pauze vrací do Kongresového centra v Praze. Málokdo ví, že Olga je též zdatná závodnice rally. Ačkoli má mnohaleté zkušenosti, nebezpečné karamboly se jí rozhodně nevyhýbají.

„Nejhorší nehoda asi byla, když jsme před dvěma lety spadli při Barum Rally na střechu auta,“ svěřila se zpěvačka s tím, že se tak stalo dva kilometry před cílem. „Bohužel jsme uklouzli v zatáčce na štěrku, který před námi vyházela posádka, která tam měla nehodu těsně před námi. Já do toho pozdě zavřela zatáčku a tak jsme vycestovali mimo trať. Byla to škoda. Vedli jsme ženský pohár,“ vzpomíná Olga.

Ačkoli nejde o hezkou vzpomínku, o život se prý nebojí. „To člověk nemůže posoudit, kdy mu jde o život. Někdo jde a praskne mu cévka v hlavě a už tu mezi námi není, takže kdoví, kolikrát mě něco ušetřilo,“ říká Lounová, která podle svých slov nemá nikdy po nehodě problém usednout znovu za volant závodního auta, protože se její karamboly naštěstí obešly vždy bez zranění.

Olga nechce ale zůstat jenom u závodění. Představitelka Tanyi z muzikálu Mamma Mia! nově začala driftovat a u toho by chtěla zůstat co nejdéle. „Drifty jsou o dost bezpečnější než rally. Ráda bych v tom zůstala co nejdéle,“ svěřila se Olga, která v dubnu naskočí do Mamma Mii! v roli Tanyi.

„Moc se těším. Tento muzikál je fantastický. Je to zábavná komedie ze současnosti a zároveň si popláčete. Písně Abby se snad nedají oposlouchat, takže se moc těším, že se zase vyřádíme na scéně,“ dodala Lounová, která se udržuje v kondici tak, že se snaží nebýt líná.

A při pohledu na její postavu je zřejmé, že se jí to daří. A jak jí to bude slušet v přiléhavém kostýmku? To se můžete přesvědčit v muzikálu Mamma Mia!

Vstupenky jsou nyní v prodeji v síti TICKET LIVE. www.ticketlive.cz/cs/event/mamma-mia

 

Fotogalerie
3 fotografie