Míša známá například ze seriálů Ordinace v růžové zahradě 2 či Ulice v úterý na sociální síti zveřejnila vzpomínku na to, co se dělo přesně před rokem. Tehdy ještě synka nosila pod srdcem a měla tak břicho velké jako buben.

„20.2. 2017. Přesně před rokem jsem vypadala takhle. Už jsem pět hodin měla kontrakce a chystali jsme se do porodnice," vysvětlovala u fotky Míša, pro kterou ale pobyt v porodnici nebyl zrovna procházkou růžovým sadem. Naopak si dost vytrpěla.

Porodní bolesti prý byly příšerné. „Nic horšího jsem v životě nezažila! Bylo to dlouhý,“ svěřila se již dříve v rozhovoru pro Aha! Tomešová. Ta navíc rodila v noci, a tak byla hodně unavená. Děťátko si navíc dalo na čas, než konečně přišlo na svět. Po 5 hodinách kontrakcí doma ještě dalších 12 hodin v porodnici, než se narodil malý poklad Kristián.

Expartnerka Milana Peroutky (27) pak na Instagramu ukázala, jak se chlapeček z prvních narozenin raduje. Zatímco jeho tatínek zkoušel písničku z muzikálu Jesus Christ Superstar, Kristiánek se s úsměvem pohupoval do rytmu.

VIDEO: Michaela Tomešová měla už 7 měsíců po porodu podváhu! Jakým způsobem hubne?

Video
Video se připravuje ...

Michaela Tomešová má 7 měsíců po porodu podváhu! Hubne kojením Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
51 fotografií