Před časem si Petr díky reality show Trosečník vyzkoušel drsný život na ulici. „Nejhorší byl hlad a zima. První noc jsem strávil v krabici na Císařské louce. Bylo málo stupňů a spát v papírové krabici není ve čtyřiceti letech něco, co by se dalo hravě zvládnout,“ popsal svůj nevšední zážitek v rozhovoru pro IDNES.cz. Tehdy prý soutěží prošel bez švindlování, na což je pyšný.

Dokonce tak neváhal a loni se přihlásil do dalšího podobného pořadu, v němž musel pět dní přežít v hlavním městě jen se stokorunou v kapse. „Bylo to poučné, bylo to náročné. Odnesl jsem si z toho to, že šetřit by se mělo, protože nikdy nevíte, kdy ty peníze budete potřebovat,“ vysvětluje exVyvolený Zvěřina s tím, že si teď kupuje kratší cigarety, jelikož jsou o dvacet korun levnější.

Ovšem že by se z toho nějak víc poučil, se říct nedá. Jak sám přiznává, dál totiž občas živoří i ve skutečném životě. Ačkoliv se živí jako DJ, žije prý od výplaty k výplatě. „Já tak žiji celý rok. Prakticky to, co vydělám, utratím, a to, co nevydělám, nemůžu utratit. Takže peníze jsou podle mého věc, která by měla plynout. Je to nějaká energie, která jakmile se někde zastaví a začne se shromažďovat, tak je prakticky k ničemu,“ míní.

Zkušenosti má i s tím, že mu peníze nevyšly ani na jídlo. Toho se ale chce do budoucna vyvarovat. „Nejhorší je hlad. Takže první, co musíte vyřešit, je mít něco v žaludku. Protože když máte prázdný žaludek, tak nevyřešíte vůbec nic. Nemáte energii, náladu a je to konec. Takže jídlo a pití je základ. A od toho se odvíjí všechno ostatní,“ dodává Zvěřina.

Ten si zažil pád na dno také poté, co se mu rozpadlo manželství. S někdejší finalistkou České Miss Nikolou Plzákovou se nerozešli zrovna v dobrém, jelikož žena během jejich manželství zplodila hned dvě děti s jiným mužem.

VIDEO: V milostném životě se Petrovi moc nedaří. Bývalá žena stihla během jejich manželství zplodit dvě děti s jiným mužem! Zveřina se kvůli tomu i soudil...

Video
Video se připravuje ...

Manželka Zvěřiny vyhrála soud! Petr není otcem její dcery! Petr Soukup, Markéta Reinischová

 

Fotogalerie
35 fotografií