Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krvavá hádka mezi partnery ve Slaném: Žena skončila s prasklou lebkou. Spadla z okna?

21. února 2018
08:39

Drsná hádka, která skončila bojem o život! Policie a záchranáři vyjížděli v úterý pozdě večer do bytového domu ve Slaném. Nalezli tam vážně zraněnou ženu, které zřejmě v hádce ublížil její partner.

Podle informací Blesk.cz skončil konflikt pádem ženy z okna domu, při kterém utrpěla zřejmě vážné zranění hlavy a musela být vrtulníkem převezena do nemocnice. Jejího partnera pak krátce na to odvezli policisté v poutech.

"V současné chvíli můžeme potvrdit, že mělo dojít k incidentu mezi partnery, při kterém byla zraněna žena," sdělila Novinkám policejní mluvčí Martina Fejfarová.

„Žena utrpěla velmi vážné poranění hlavy. Posádka poskytla pacientce nezbytnou intenzivní péči a lékař ji následně zaintuboval a připojil k přístrojem řízené ventilaci. Poté byla letecky přepravena do střešovické nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Petra Effenbergerová.

natuto2018 ( 21. února 2018 13:06 )

to že by byla vinna žena nikoho ani nenapadlo. Ono žít s někým kdo má sebevražedné sklony také není jednoduché. Je to smutné, ale i to se stává v životě. Co když nešlo této události zabránit. Napadlo někoho, že i muž může doplatit na život se ženou?Nebyli jsme tam, tak nedělejme soudce.

babapsi ( 21. února 2018 09:32 )

nějak těch zrůdností přibývá ! společnost je k tomu vedena ! malé tresty ! potenciální oběť nemá kam jít, tím by se určitě takovým zločinům včas předešlo ! kde jsou sociální byty ! Je plno žen, které nemají od tyrana kam jít ! a nepište,že ho vyprovokovala ! těžká ublížení dělají zločinci ! toto jsou kriminální činy! ne každý mužský by tak špatně jednal ! Zhrubnutí doby, po "léčbě" pravdy s láskou ! a nepoište,že to nesouvisí, ať sem politiku netahám ! souvisí to jednoznačně !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání