„Já jsem na sebe fakt na**anej,“ bědoval herec Zdeněk Hruška poté, co ho policejní hlídka probudila v autě, kde usnul opilý a navíc svou nekontrolovanou jízdou poškodil tři auta. Chtěl prý jen přeparkovat. To se mu ale poněkud zvrtlo.

VIDEO: Zdeněk Hruška usnul v autě uprostřed silnice. Měl přes dvě promile alkoholu. 

Policisté se nejprve obávali, že má zdravotní potíže. Nemohli ho totiž po klepání na okýnko vůbec probudit. Nakonec se to povedlo, ale když herec, který hrál v Ordinaci roli plastického chirurga Pavla Getze, otevřel, bylo jasné, že během večera nepil vodu, ale něco mnohem ostřejšího. 

„Dne 17. 2. ve 3:00 hodin jsem se vracel z baru u mého bydliště okolo svého vozu, který částí zasahoval do zákazu stání. Šlo pouze o přeparkování ve vzdálenosti 50 metrů. Vyjel jsem a lehce zavadil o stojící auto. V tu chvíli jsem si uvědomil, co jsem udělal, a po pár metrech zastavil vůz a s blikajícími světly zůstal stát až do příjezdu policie. Jsem si vědom svého hrubého přestupku a ponesu za něj plnou zodpovědnost. Jsem rád, že se nikomu nic nestalo,“ řekl Blesku provinile herec.

Jasné je, že si dlouho v autě nezajezdí. Policisté mu totiž sebrali řidičský průkaz a navíc ho čeká trestní stíhání kvůli řízení pod vlivem návykových látek, za což mu hrozí až 3 roky za mřížemi.

Fotogalerie
24 fotografií