Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Obrovský požár uprostřed sídliště v Karlových Varech. Lidé se děsili pekelného praskotu

Autor: ana - 
20. února 2018
08:57

Hutný sloup černého štiplavého dýmu se valil na konci týdne přes sídliště Růžový Vrch v Karlových Varech. Nad blízkým vlakovým nádražím hořela budova bývalé restaurace.

Plameny šlehaly do výšky několika metrů. Praskot dřeva probudil i místní obyvatele. V době příjezdů hasičů už bohužel celou budovu spolykaly plameny. Šance na včasné uhašení byly ztraceny. Lidé ze sídliště prý vzbudil hlasitý praskot. Největší starostí hasičů bylo šíření plamenů.

Na místě zasahovalo šest jednotek hasičů s osmi cisternami. Plameny dostali hasiči pod kontrolu do půl hodiny od příjezdu na místo. Velká část objektu se během požáru zřítila. Bylo obrovským štěstím, že se v budově zrovna nenacházel žádný hasič. Zbytek budovy museli hasiči rozebrat při vyhledávání skrytých ohnisek.

Při požáru se nikdo nezranil, výše škody je předběžně odhadnuta na 500 tisíc korun, příčina požáru je v šetření. Lidé ze sídliště se domnívají, že příčinou požárů mohou být lidé bez domova. František F., který zde žije již několik let, potvrdil, že zde občas tito lidé pospávali.

VIDEO: Velký požár na Brněnsku

prycsnima ( 20. února 2018 09:55 )

 Shořela jakási sra čka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání