Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ženu (†37) pohřbili zaživa! V hrobce se probrala a 11 dní bojovala o život

Autor: shp - 
17. února 2018
13:29

Příběh jako z hororu popisují brazilská média. 37letá žena byla prohlášena za mrtvou koncem ledna. Rodina jí vypravila pohřeb a její tělo uložila, o jedenáct dní později se stalo něco jen těžko uvěřitelného. Z pevně uzavřené hrobky se ozývaly zvuky zoufalého boje o život!

Rosangela Almeida dos Santos zemřela v nemocnici 28. ledna na srdeční zástavu, které předcházela sepse organismu. O den později byla v dřevěné rakvi zatlučené hřeby pohřbena v kamenné hrobce na hřbitově. Šok přišel o jedenáct dní později, kdy lidé, kteří se zrovna pohybovali na hřbitově, uslyšeli z nedávno uzavřené hrobky děsivé zvuky. Okamžitě zalarmovali příbuzné, kteří zorganizovali znovuotevření hrobu. Co spatřili, byl výjev jako z hororového filmu.

Když jsem došla k její hrobce, slyšela jsem bouchání zevnitř. Myslela jsem si, že si jen děti na hřbitově hrají a utahují si ze mě. Pak jsem zaslechla skučení, ale hned přestalo,“ popsala strašidelnou událost svědkyně Natalia. Když návštěvníci hřbitova otevřeli rakev, všude byla krev, na rukou, nehty měla Rosangela rozedřené do masa. Vše nasvědčuje tomu, že Rosangela svedla těžký boj o svůj život. Bohužel byl marný, záchrana zvenčí přišla příliš pozdě.

Případ vzbudil v zemi velké pozdvižení. „Potom přišlo na hřbitov asi pět stovek lidí. Všichni se nasoukali k hrobu, chtěli ji vidět. Někteří se dotýkali její nohy a říkali, že je pořád teplá. Vůbec nebyla chladná jako u mrtvoly,“ vypověděl pro místní televizi TV Globo Francisco Dias.

Policejní šéf Arnaldo Monte, který vede vyšetřování, řekl: „Dnes jsme začali výslechy rodinných členů a dalších lidí. Budeme muset exhumovat znovu tělo, abychom přišli na kloub tomu, co se opravdu stalo.“ Mluvčí nemocnice, která prohlásila Rosalindu za mrtvou, dodal: „Budeme plně spolupracovat s úřady při vyšetřování.“

VIDEO: Další Brazilec byl pohřben zaživa

Video  Brazilce pohřbili zaživa.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

sachmat ( 17. února 2018 17:29 )

Což o to, případy kdy je někdo pohřben zaživa se dějí, proto není žádné překvapení, že k tomu vesměs dochází zrovna v nejchudších zemích světa. Každopádně důležitým faktem pro nás všechny nadále zůstává, že se jedná o velice nízké číslo, s téměř nulovou pravděpodobností…, naštěstí.

naidka ( 17. února 2018 16:39 )

V Brazílii mají zvláštní hrobky, vypadají jako sokl pod vanu.

doktormediciny ( 17. února 2018 16:21 )

Takovej fakir,m jak to asi dela...

Jirka78 ( 17. února 2018 15:00 )

 Nesmysl z úst pověrčivých vesničanů. Každý rok několik zaručených "případů". Nikdo nevydrží 11 dní bez kyslíku...rozum do hrsti.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání