Gott se necítil dobře už v závěru minulého týdne. Pevně věřil, že zvládne zazpívat na sobotním plese v Českých Budějovicích. V sobotu se ale nemoc rozjela naplno a udělalo se mu tak zle, že ho raději převezli do nemocnice. „Pan Gott je hospitalizovaný z důvodu chřipky,“ potvrdila Blesku už v neděli zpěvákova mluvčí Aneta Stolzová.

Zpěváka ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze na Karlově náměstí, kde před třemi roky bojoval s rakovinou mízních uzlin, drží lékaři na privátním pokoji. Starají se o něj 24 hodin denně. V péči si ho nechali hlavně proto, že má těžší formu chřipky a jeho tělo je přece jen kvůli zdravotním problémům z posledních let oslabené. Navíc ho respirační problémy trápí poměrně často a dlouhodobě...

Manžel má potíže s výdělky

Aby toho nebylo málo, manžel nejstarší dcery Karla Gotta (78) Dominiky (44) nevydělává jako dřív. Po zmírnění maniodepresí se Timo Tolkki (51) vrátil k práci, ale podle informací Blesku se mu nevede tak dobře jako dřív. A jeho ženu to samozřejmě trápí!

„Pořádám lekce kytary v Helsinkách,“ napsal několikrát v poslední době na svém Facebooku Timo – bývalý člen světoznámé finské metalové skupiny Stratovarius a především uznávaný muzikant. Na lekce za ním do Helsinek podle informací Blesku několik lidí jezdí, ale není jich tolik, aby kurzy přinesly očekávaný výdělek. 

„Je to daleko!“ či „Je to drahé!“ Takové komentáře se objevují pod nabídkou Timových lekcí. I to může být důvod, proč o ně není takový zájem. Za hodinu si Tolkki bere v přepočtu tisíc korun. Nutno ale zdůraznit, že je přece jen hvězdou, takže nechce, ani nemůže předávat své zkušenosti za hubičku!

Manžel Gottové tak už spřádá plány na další turné své nové skupiny Timo Tolkki’s Avalon, které by mělo jeho konto opět vzkřísit – podobně jako loni v létě, kdy objel se svými kolegy několik evropských měst.

A Dominika? Ta bude svému muži opět stát po boku. Kapele ve svém volném čase naplno pomáhá, jinak se v Helsinkách živí jako kosmetička. Její plat ale oba neuživí!

Timo bude finance potřebovat mimo jiné proto, že se co nevidět bude vdávat jeho dcera z předchozího vztahu Nina Marie (29). O ruku ji požádal přítel Peterpan, původem z Indonésie. „Dostala zásnubní prstýnek a chtějí se vzít,“ potvrdila Blesku dcera Karla Gotta.

VIDEO: Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina!

Video
Video se připravuje ...

Takhle slavil Silvestra Karel Gott: Poslechněte si, co zpíval hostům luxusního casina! Karel Kopáč

Fotogalerie
65 fotografií