Představitelka Terezy Jordánové ze seriálu Ulice sice není majitelkou koně, ale tak si ho zamilovala a ráda s ním trávila volné chvíle. Ovšem od teď asi bude muset výhled z koňského hřbetu oželet.

Její kamarádka Klára, které Amy patří, ji totiž prodává! „Bohužel už si ji z vážných osobních důvodů nemůže nechat. A já si ji bohužel zase z časových důvodů nemůžu koupit," postěžovala si na Instagramu Patricie a rozhodla se mezi svými fanoušky hledat pro klisnu nového majitele a zároveň i nový domov plný lásky.

Přátelé, moje kamarádka Klára, majitelka Amy, si ji bohužel už z vážných osobních důvodů nemůže nechat😔 A já si ji bohužel zase z časových důvodů nemůžu koupit 😔 takže jí hledáme nový, milující domov ❤️ Amarilla, nar. 19.7.2004 Český teplokrevník, po hřebci 923 AMARILLO. Výška v kohoutku asi 175 cm. Je po zranění šlachy na pravé zadní noze, vhodná na rekreaci. Je hodná, na jízdárně povozí i děti v pohodě, v terénu potřebuje pevnou ruku. Není zvyklá na box, preferujeme ustájení 24/7. Nabízíme prodej nebo plný pronájem s ustájením na Ořechu, Praha západ. Pro vážné zájemce a více info prosím pište na mail nea44@seznam.cz 🐎 photo by Jana Pechlátová 📸

Příspěvek sdílený Patricie Solaříková (@patriciesolarikova),Úno 15, 2018 v 7:53 PST

Uvedla tak nějaké informace o koni. Jedná se o českého teplokrevníka narozeného  19.7.2004 a vysokého v kohoutku asi 175 cm. „Je po zranění šlachy na pravé zadní noze, vhodná na rekreaci. Je hodná, na jízdárně povozí i děti v pohodě, v terénu potřebuje pevnou ruku," popsala její povahu Solaříková.

„Není zvyklá na box, preferujeme ustájení 24/7. Nabízíme prodej nebo plný pronájem s ustájením na Ořechu," dodala herečka, která by si jistě přála, aby jí i nový majitel umožnil zvíře vídat. 

VIDEO: Patricie Solaříková hraje v Ulici už od začátku a má tam i přátele. Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér, prozradila.

Video
Video se připravuje ...

Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér Igor Březina / BPŽ

Fotogalerie
66 fotografií