Luxusní život za oceánem se Veronice Kopřivové nechtělo dlouho opouštět. Svůj pobyt tam si všelijak prodlužovala, a i když už po Jágrově odletu sbalila všechny věci z jejich apartmánu v Kanadě a odletěla do teplých krajin.

Posunula se jen na jih do Mexika a Jágra nechala napospas jeho začátkům v kladenském týmu Rytíři samotného. A jak se zdá, vůbec toho nelituje.

Všichni jsme přišli na zemi objevit naši vlastní cestu a nikdy nebudeme šťastni, pokud budeme žít a plnit cestu někoho jiného. Možná to někomu zní sobecky, dříve jsem toto myšlení také označovala za ‚sobecké‘, ale dospěla jsem k tomu, že to nemá se sobeckostí nic společného, protože jen to, co dáváme sami sobě, pak můžeme dát světu kolem nás,“ vysvětlila Kopřivová důvod, proč nedoprovází Jágra na každém jeho kroku.

Hokejista ale ve čtvrtek oslavil 46. narozeniny a to by Veronice neodpustil, aby mu v tak významný den nebyla po boku. Přijela ale na poslední chvíli. Místo velkých oslav si šla zacvičit a pak Jágrovi ujedla kus patrového dortu.

Veronika si sice užívá života podle svých snů, a jak sobecky říká, nechce žít život toho druhého a plnit jeho cestu, ale už nejspíš zapomněla, že nebýt milionáře Jágra, k takovým možnostem by se sama jen těžko dopracovala.  

VIDEO: Veronika Kopřivová o svatbě s Jágrem mlží. Bude tedy veselka?

Video
Video se připravuje ...

Veronika Kopřivová o svatbě s Jágrem mlží. Bude tedy veselka? Igor Hellebrandt/ BPŽ

Fotogalerie
69 fotografií