Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Připravte se na nejhorší, šokovali lékaři rodiče. Hoch po operaci srdce všechny překvapil

Autor: shp - 
16. února 2018
19:01

Narodil se s čtyřmi poruchami srdce. Lékaři varovali rodiče, že se mají připravit na nejhorší. Maminka Aimee Roberts (25) a tatínek Alex Nicholls (26) byli šokování tím, že mohou o svůj uzlíček štěstí přijít. Malý Leo ale nakonec všechny překvapil.

Nikdy jsem tolik neplakala,“ přiznala se Aimee. Lékaři řekli, že jediná šance na chlapcovu záchranu je operace. Tehdy byl Leo starý pouze týden. „Pořád jsem plakala. Jeho oči byly nateklé. Obklopen byl dráty k přístroji, který za něj dýchal. Pumpovali do něj léky,“ vzpomíná na chvíle hrůzy matka.

Chlapeček musel být podchlazen až na úroveň hypotermie. Jen tak ho bylo možné operovat. „Byli jsme uvrženi do světa, který jsme vůbec neznali. Museli jsme se naučit tolik výrazů jako EKG,“ pokračuje Aimee. Po operaci zůstala Leovi na hrudníčku ošklivá jizva.

K překvapení všech se však začal hoch zotavovat. Od operace uplynul už čtvrtrok a Leovi se daří. Jizva sice zůstala, ale chlapeček překvapil svou houževnatostí nejenom rodiče, ale především lékaře. Rodiče nyní vybírají dobrovolné peníze pro zdravotníky, kteří i přes nedůvěru dítě zachránili.

Dojemné video: Rodiče oznamují chlapci, že dostane nové srdce

Monikay ( 17. února 2018 10:39 )

Je krásný roztomilý a bude z něj silný muž!!!

DWEI ( 17. února 2018 07:44 )

Přejeme malému bojovníkovi dlouhý šťastný život

Zobrazit celou diskusi