„To, co jsem tam zažila, byla hrůza – bordel, jedna velká špína. Víckrát už bych do něčeho takového nešla,“ shrnula Iwona svoji účast ve Výměně manželek s tím, že její zážitky byly strašné.

„Je to zážitek na celý život. Nemůžu pochopit, že člověk v takovém prostředí může žít. Člověk má život, aby se snažil a ne že jim to je jedno. Malý byt, špína, žijí ze dne na den. To my neumíme,“ doplnil partnerku Joachym, který se musel deset dní v domácnosti potýkat s náhradní manželkou Lenkou.

Výměna byla plná i vypjatých okamžiků. Zejména v brněnské domácnosti, kde si Iwona neustále stěžovala na nepořádek a dávala to také náhradnímu manželovi Pavlovi pěkně sežrat. Jemu se to nelíbilo a jednou to dokonce vypadalo, že od něho dostane ránu. „Kdyby na mě šáhnul, ruce i nohy by měl polámané. Musím se ale přiznat, že jsem se bála,“ vzpomínala pro TN.cz Iwona. „Bála jsem se, co bude dál, až štáb odjede,“ vysvětlila.

Dalším problémem také bylo, že syn Lenky Eda byl podle Iwony zanedbávaný a Lenka mu nedávala potřebnou výchovu. „Pavel, kdyby mohl, tak by na něj byl přísnější. Protože ho ale vychovávala sama, měl se jako v bavlnce, opečovávala ho jako miminko. Ten kluk není naučený, aby sám něco udělal. Všechno mu dávali pod nos, neuměl ani rozkrojit rohlík. Je mi ho líto, protože je hodný, ale v životě se ztratí,“ popisovala Iwona.

Když šlo prý ale o děti Iwony a Joachyma, nebála se Lenka zvýšit hlas a měla potřebu sjednávat pořádek. „Překvapilo mě, že nedokáže zařvat na vlastní dítě, ale zařve na cizí dítě,“ rozčiloval se Joachym s tím, že po Výměně spolu byli v kontaktu a dokonce Lenku s rodinou pozvali na prázdniny.

VIDEO: Ukřičených „osm očí“ ve Výměně manželek!

Video
Video se připravuje ...

Ukřičených „osm očí“ ve Výměně manželek! TV Nova

Video
Video se připravuje ...

Všudypřítomná špína ve Výměně manželek! TV Nova

Vše o pořadu Výměna manželek čtěte zde >>>

Fotogalerie
46 fotografií