Pavel Novotný své práci rozumí a nechybí mu nadšení, jež je důležité ve všem, co člověk dělá,“ vysvětloval pro Sedmičku generální ředitel televize Barrandov Jaromír Soukup. „Byl dlouholetým moderátorem na konkurenční stanici a jeho výsledky sledovanosti byly výborné,“ vyzdvihl i zkušenosti Novotného, který před časem uváděl na Nově lifestylový magazín Prásk!, než ho vystřídala Gábina Partyšová (39).

„I proto jsem se rozhodl nabídnout mu pozici moderátora tohoto pořadu a jsem moc rád, že mou nabídku přijal,“ dodal předseda představenstva mediálního domu Empresa Media k novému moderátorovi pořadu Aféry. Ovšem důvod, proč už podruhé z pořadu musela odejít Kateřina Kristelová, si nechal pro sebe. Možná v tom jistou roli sehrálo to, že premiérové díly by se měly týkat odvážnějších a pikantnějších témat.

Někdejší bulvární novinář, který se na obrazovkách v nové roli představí poprvé již 26. února, má prý z nabídky upřímnou radost. „Doposud jsem zde pracoval jako dramaturg, a tak mě nabídka k návratu před kameru skutečně překvapila. Jsem za ni Jaromíru Soukupovi a jeho týmu nesmírně vděčný a děkuji jim za projevenou důvěru,“ nechal se slyšet Novotný.

„Nebude lehké navázat na moderátorské výkony obou žen, každopádně každá nová práce je výzvou a obnáší určitou přípravu. Pevně věřím, že to zvládnu, a na Aféry se stejně jako na barrandovské publikum už moc těším,“ dodal Pavel, který se tentokrát držel zpátky a svou předchůdkyni Kristelovou neurážel, i když s ní a s jejím partnerem Tomášem Řepkou (44) nemá zrovna nejlepší vztahy.

Zato blondýnka se neudržela a na sociální síti se do svého nepřítele dost pustila. „Já si myslím, že on je lepší než všichni moderátoři, kteří tady jsou. Samozřejmě stoprocentně lepší než já, já oproti němu nejsem vůbec moderátor. Kdyby vypsal nějaký kurz, byla bych první, kdo by se zúčastnil,“ pronesla značně ironicky Kateřina a dělala si legraci i ze všeho, z čeho ji sok osočuje.

Zveřejnila i řadu reakcí svých fanoušků, kteří Pavla zrovna nešetří. „Toho ušišlaného magora snad nemůže někdo brát vážně. Natož televize,“ napsal jí kdosi. „Myslela jsem, že apríl je až v dubnu,“ zněla další reakce na změnu moderátora Afér. „A to bude uvádět v trenclích, jak tenkrát v Prostřenu?“ narážel na jeho účast ve VIP Prostřenu další člověk a Kristelová se jen smála. „Trencle bude mít jenom na jubilejní 100. díl,“ přisadila si.

VIDEO: Kateřina Kristelová: O nevěrách nechci raději vědět!

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: O nevěrách nechci raději vědět. Adriana Krátká / BPŽ

 

Fotogalerie
44 fotografií